sinema keyfi

bedava film

Pages

Pazar

Kayıp Sırlar Adası - Film izle, Bedava Film izle, Online Sinema ...




Fantastik macera “Kayıp Sırlar Adası-Island of Lost Souls de Fortabte Sjaeles” vizyonda. Film, 14 yaşındaki Lulu ile ailesinin küçük bir kasabaya yerleştikten sonra başına gelenleri işliyor.
İSTANBUL - Nikolaj Arcel’in yönettiği Danimarka-İsveç-Almanya ortak yapımı filmde, Sara Langebaek Gaarmann, Lucas Munk Billing, Lasse Borg ve Lars Mikkelsen rol alıyor Filmin öyküsü şu şekilde: Sessiz sakin bir kıyı kasabasında yaşayan 14 yaşındaki Lulu (Sara Langebaek Gaarmann), hayatına renk katacak maceralar aramaktadır. Esrarengiz olaylar konusunda uzman olan genç kız, hayatı boyunca hayalet ve ruhların gerçekten var olmasını dilemiştir. Sonunda bu dileği gerçek olur ve küçük kardeşinin bedeni, 19. yüzyılda şeytanla savaşırken ölmüş bir adamın ruhu tarafından ele geçirilir.
Lulu’nun yardım isteyebileceği, kendine inanan sadece iki kişi vardır. Zengin ve kendi gölgesinden korkan bir çocuk ile araştırmaları hayal kırıklığı ile sonuçlanmış bir bilim adamı. Bu üçlü, Kayıp Sırlar Adası’nda gizlenen sırları su üstüne çıkarmak için, karanlık güçlere karşı amansız bir savaşa girişirler.
Yönetmen: Nikolaj Arcel Oyuncular: Sara Langebaek Gaarmann, Lucas Munk Billing, Lasse Borg, Lars Mikkelsen Senaryo: Nikolaj Arcel, Rasmus Heisterberg Müzik: Jane Antonia Cornish Görüntü Yön: Rasmus Videbaek Tür: Aksiyon - Fantastik - Macera Süre: 100 Dk. Ülke: Almanya - Danimarka - İsveç Dağıtımcı: Best Line Pictures

CD1
CD2

0 yorum:

Yorum Gönder